Az irodai munkák széles skálájára, de az üzleti életre is jellemző manapság, hogy dresszkódok szabályozzák megjelenésünket. A smart casual-tól, tehát a leglazább dresszkód szintjétől már érdemes visszafogott munkahelyi sminket és frizurát hordani.

Azonban nem kell megijedni, mivel a kevesebb néha több, ezek között a keretek között is módot találhatunk a csinos, dekoratív megjelenésre, friss és üde, de elegáns összhatásra.

A vörös rúzs, füstös szem, műszempilla és feltűnőbb műköröm viselése nem túl előnyös választás egy munkahelyen. Ezek a feltűnő és élénk színek, kiegészítők inkább egy laza partyn elfogadhatóak.

A visszafogott, natúr smink alapozóval, enyhe árnyalatú pirosítóval kezdődik. Érdemes a halvány rózsaszín és a barack mentén gondolkodni arcpír terén, üde és friss megjelenés, és ne feltűnés legyen a célunk.

A szánkra szájfény, esetleg színezett ajakápoló, vagy visszafogottabb, természetes árnyalatú rúzs kerülhet.

A szemet fekete kontúrral nem ajánlott kihúzni, de esetleg a barna egy visszafogottabb árnyalata még belefér. Szempillaspirált nyugodtan használhatunk, valamint halványabb színű, matt szemhéjpúdert.

Kategória: Uncategorized

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük